Categories
Categories
Nick Godwin
by on December 3, 2019
10 views
1 year ago
We zijn een fullservice explanimation studio en we runnen vaak complete projecten van a tot z. Hieronder een algemene korte introductie tot explanimation en wat er bij komt kijken bij het laten maken ervan. Explanimation laten maken in iedere taal? Door middel van deze explanimation heb je een bijzonder logo voor op de site. Daarom hebben we de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet. Want hoe gaan we er nu voor zorgen dat een statisch logo een vette mini explanimation wordt? Binnen een maand verschijnen er meer video’s en explanimations op het internet dan er in 30 jaar op tv is uitgezonden. Dat kan de kwaliteit ten goede komen, maar doorgaans heeft dit meer te maken met het doorberekenen van vaste lasten van bijvoorbeeld personeel, kantoor, apparatuur, advertenties etc.

Voor jouw explanimation ontwikkelen wij een eigen, unieke stijl die past bij je boodschap en aansluit bij je organisatie. Je kunt bij ons een 60 seconden durende explanimationfilm al laten maken voor €999. We bespreken het proces en je bespreekt met ons je wensen en behoeften. Wat ons betreft is daarin niks goed of fout het gaat erom dat jij er achter komt welk bureau of welke propositie het beste aansluit bij jouw wensen. Op onze website geven we nooit zomaar een richtbedrag, omdat de kosten animatiefilmpje laten maken van een explanimation sterk afhankelijk zijn van bovenstaande factoren en de specifieke wensen van de klant. Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier rechts in beeld of download onze prijslijst. Vul onderstaand formulier in. Vaak zie je ze voorbij komen zonder dat je het door hebt.

Een 2D-explanimation kan alleen dat laten zien wat nodig is en toch realistisch ogen. We laten de techniek achter het product zien, overtuigen mensen van de werking en nemen ze mee in jullie visie. 95% van de mensen tussen 16 en 34 jaar kijkt online naar video. Van hoe een online aankoopproces verloopt tot hoe je een nieuwe mobiele verdieping in elkaar zet. Op een korte, krachtige manier kan je in 60 tot 90 seconden een perfect beeld geven van je product, dienst of bedrijf.Wij kunnen een ogenschijnlijk lastig verhaal op een eenvoudige manier vertellen aan de kijker met een explanimation. Om de kijker te prikkelen, is ons uitgangspunt jouw verhaal. Dat houden wij constant in ons achterhoofd als wij een explanimation filmpje maken. Hoe je explanimation ook wilt inzetten, wij vergoten met ons werk de attentiewaarde van jouw boodschap. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt. Het is belangrijk dat de titel jouw doelgroep direct aanspreekt. Pas als de klant helemaal happy is, gaan we het logo daadwerkelijk animeren. Zodra er een akkoord is op het script en storyboard gaan we animeren. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

Als de stijl en inhoud van een explanimation botsen, brengt dat kijkers in verwarring. Een explanimationvideo maken gebeurt in verschillende stappen; eerst maken we een script en een storyboard waarin de inhoud en opbouw van het verhaal van de explanimationvideo in terugkomt. Wanneer je een explanimation wilt laten maken is het belangrijk om samen het verhaal goed helder te krijgen en te laten aansluiten bij je doelgroep. Dan maken wij alvast de volgende belofte: bij ons zit je goed voor een 2D, bedrijfs, explainer, info of commercial explanimationvideo. Wij kunnen namelijk een logo explanimation voor je laten maken. Wil je een instructie explanimation laten maken? Wil je vrijblijvend eens met ons sparren dan kan uiteraard ook, neem dan gerust contact met ons op! Wil je nou een explanimation laten maken, dan kan dat uiteraard. Dan is een explanimation laten maken iets voor jou.
Be the first person to like this.
Page generated in 0.2914 seconds with 14 queries and GZIP enabled on 172.31.7.56.