Categories
October 7, 2017 by
Äta är en av de bästa limning aktiviteter som familjer kan njuta tillsammans. Men för att alla ska ha en underbar tid, måste familjer välja restauranger som funktionen måltider och aktiviteter som tillgodoser deras marknad, särskilt för dem med små. Vill du mer detaljer vänligen se trappstädning pris.

Om du letar efter den perfekta familjen matupplevelse i Melbourne, kolla in följande varmt barnvänliga restauranger.

Melbourne-museum-café

1. Melbourne Museum Café
Kombinera lärande med matplats och besök i Melbourne Museum Cafe ligger på bottenvåningen i Melbourne Museum. Denna familj vänliga café erbjuder ett stort urval av färska varma och kalla modern mat för vuxna diners samt en speciell lunch box måltid för barn. Barnstolar finns också tillgängliga. Bäst av allt, erbjuder de barnens parti paket alltför för speciella tillfällen. (Fotokälla)

Birdie

2. birdie Num tal
Familjer som söker en avslappnad, laidback, kommer att familjevänliga café älska Birdie Num tal. Inte bara de erbjuder god mat och gott kaffe, de har alla barnvänliga funktioner föräldrarna ser normalt till exempel barnstolar, Barnmeny, pram tillgång, färga aktiviteter, specialkost, plus en stor uteplats med skugga trasa, sand pit och tillräckligt med utrymme för barnen att springa runt. (Fotokälla)

CheekyChinos-café-och-lek-area

3. fräck Chinos
Föräldrar som behöver en liten time out kan ta sina barn till fräcka Chinos på Chadstone Shopping Centre. En australiensisk första, inrättandet erbjuder inte bara prisbelönta premium kaffe, nyttiga snacks och luncher, superfood smoothies och godsaker, de har också en övervakad lekplats med psykolog-designad utrustning. De erbjuder också skräddarsydda höga stolar, en signatur rad babycinos, böcker och pussel. Vad mer kan man begära? (Fotokälla)

The-båthus

4. Boathouse
Sjöboden är ett samarbete mellan Master Chef Australien domare, Gary Mehigan och partner Steve Bogdani. Den vackert designade restaurangen har massor av utrymme för barnvagnar att flytta runt och består av stora bord samt mysiga odelade säten med kuddar. Bortsett från barnens aktiviteter och lekområde, kan familjer också njuta av promenader eller cykling på banan utanför, som sitter längs floden Linkoping. Det finns fantastisk frukost, lunch och middag val för både för vuxna och för barn.

MAXII-moo

5. Maxxii Moo
Maxxii Moo är en riktig hit i området Brunswick. Huvud på över och du får reda på att ägarna gått ut allt i gör platsen till en fristad för barn. Dess färgstarka kiddie lekhörna har ett sortiment av leksaker inklusive spela kök, spela mattor och bekväma sittsäckar. Föräldrar kan bara sitta och äta vid ett bord i närheten medan du tittar på barnen spela. Barnen kan välja mellan tre speciella menyalternativ komplett med barn bestick, tallrikar och koppar. Plus är babycino gratis! (Fotokälla)

Leroys

6. Leroys
Upptagen publiken på Leroys kommer att ge dig en idé varför det har kallats ett av de bästa familjevänliga kaféerna i Melbourne. Familjer älskar helt enkelt det där eftersom det har gott om utrymme inuti och på dess al fresco courtyard, som är speciell eftersom det finns en sandlåda med svarta tavlor, mini rutschkana, hop scotch och mer. Barn älskar också omfattande kiddie menyn med kid storlek milkshakes och hälsosam riktig mat objekt. (Fotokälla)

Cowderoys mejeri

7. Cowderoys mejeri
Gör dina ärenden och äta samtidigt på Cowderoys mejeri på St. Kilda. Det är en gammal milkbar, lanthandel och café i en ligger alldeles intill en park. Den har en mycket avslappnad, gamla skolan milkbar vibe där barnen kan njuta av barnens storlek milkshakes, varm choklad och babycinos, samt burkar och burkar klubbor och choklad. Den vuxna menyn med pajer, pajer, croque monseiur, smörgåsar och mer finns saker att ser också fram emot där. (Fotokälla)

Äta i Melbourne kan vara en riktigt stor upplevelse för familjer eftersom det har många bra alternativ att välja mellan. Börja med de på denna lista då gå utforska resten.
Attachments
Posted in: Business