Categories
Categories
Airtrack Gymnast
by on June 2, 2021
46 views
Elsker du også spring, gymnastik og sport så er det måske en ny Airtrack du skal have. Airtracken er lige nu noget af det mest populære inden for træningsredskaber til børn og unge. I bund og grund er det en moderne gymnastikmåtte der fyldes med luft, og dermed giver lidt ekstra kraft til dine spring. Ikke alene gør dette at Airtracken er noget sjovere at bruge end en klassisk gymnastikmåtte, men det gør det også meget nemmere at træne de spring du kender, eller lære helt nye spring. Vælger du en stor nok model, har du mulighed for at sammensætte spring på en helt ny måde som gør det meget sjovere at træne gymnastik. Nogle af de mere populære Airtracks er de nye Flipz fra GymPlay som kommer i en rigtig god kvalitet og en pris hvor de fleste kan være med. Læs mere på GymPlay

Hvorfor købe en Airtrack?

Alt for mange unge kommer slet ikke nok ude og får rørt sig. Derfor er ting som trampoliner, løbehjul og cykler gode redskaber til at hjælpe med til at sørge for dit barn får nok motion. Det samme gælder for en Airtrack. Den type træning du kan lave på Airtracken styrker både muskler og konditionen så set fra et sundhedsmæssigt aspekt, så er Airtracks rigtig gode for dit barn. En anden grund til at mange børn er så vilde med Airtracks, er at de er rigtig sjove at bruge. Den hjælp de giver til ens spring, gør at de er meget sjovere end en standard gymnastikmåtte. Dels fordi du får mere højde på, og dels fordi du har meget nemmere ved at lave spring på den. Airtracks kan bruges til træning alene i haven, eller til at øve de spring du netop har lært i gymnastik. Men de kan også bruges til bare at have det sjovt sammen med vennerne. F.eks. ved at opsætte dem som en tumble track hvor i bruger forskellige andre typer af redskaber, eller som en lang glidebane hvis i hælder lidt vand på den. Jeg har endda set nogle bruge den som en kæmpe kælk en kold vinter dag med sne.

Læs mere på Fitness træning og gymnastik

Hvor stor skal din Airtrack være?

Jo større en Airtrack jo mere skal du betale, så hvilken størrelse vil give mest mening for dig at købe? Typisk siger man at jo tykkere Airtracken er, jo mere kraft får du på springene hvilket jo er en god ting. Typisk vælger man her imellem 10cm som ofte er til de helt unge eller nybegyndere. 15-20cm til de øvede eller lidt ældre og 30cm til de rigtig dygtige gymnaster. Længen har derimod betydning på hvor lange serier af spring du kan lave. En lille Air track er ofte god til nye brugere og i takt med at man bliver bedre, jo længere en springbane vil du gerne have. Her skal du også overveje hvad du har plads til inden for eller i haven. Den skal jo være sikker at bruge med god plads omkring den.

Lad os tage et fiktivt eksempel. Lone er en 12 årige pige som har gået til gymnastik i et år. Hun har en god stor have med masse af plads til at bruge en Air track i. Her vil et godt bud på en Airtrack være en 20cm høj - 5 meter lang Airtrack være et rigtig godt valg, da hun har mulighed for at lave masser af sammensatte spring, og kan få god højde på sine spring. En 4m - 15cm model vil også fint kunne bruges, men den vil ikke helt helt lige så sjov.

Læs mere på Airtracks til gymnastik træning

Er dine børn ikke ret gode til gymnastik så kunne man evt. overveje en trampolin i stedet, da den er nemmere at komme i gang med, og lære de mest grundlæggende spring på. Men bør du så overveje en kvalitets trampolin som eksempelvis en Berg trampolin og ikke blot den billige fra det lokale byggemarked. Jo bedre kvalitet jo mindre chance for at børnene bliver træt af den. Plus at sikkerheden og holdbarheden er noget bedre. Det vigtigste er at dit barn har noget at bruge udendørs som giver motion og mange timers sjov. Og netop her er motionsredskaber som Airtracks og trampoliner rigtig gode.

Post in: Sports
Be the first person to like this.
Page generated in 0.526 seconds with 14 queries and GZIP enabled on 172.31.7.56.