Categories
Categories
Philipp Cox
by on July 9, 2021
395 views
Korisne informacije
Web stranica Favbet kreirana je u bojama tradicionalnim za ovog međunarodnog kladioničarskog operatora i ima jasno sučelje, za više detalja pogledajte poveznicu https://mobilno-kladenje.com/marathonbet. Na samom vrhu su kartice "Sport", "Uživo", "Cybersport", "Virtualni sportovi", "Casino", "Lutrije" i tipke za ulazak u račun ili registraciju. Ispod možete promijeniti jezičnu verziju i vrstu prikaza koeficijenata, postaviti prikladnu vremensku zonu, upoznati se s dostupnim sustavima plaćanja. Tradicionalno, lijevu stranu stranice zauzima linija s preko 30 različitih sportova i događaja iz svijeta politike i zabave. Radi udobnosti korisnika, kladionica Favbet dodala je redak za pretraživanje po turniru ili timu, filtrira prema vremenu početka događaja. Ispod crte možete pronaći razne informacije, na primjer, veze do društvenih mreža, kalkulator sustava, informacije o licenci i još mnogo toga.
U sredini se nalazi klizač na kojem možete vidjeti najbolje igre s vremenima početka i predloženim koeficijentima za glavne ishode. Ispod je linija uživo i nadolazeći događaji, koje također može filtrirati sport.
S desne strane nalazi se kupon za oklade, kao i promotivni materijali i sve vrste korisnih informacija za kladitelje, na primjer, veze do kladionica aplikacija za Android.
prijava
Da biste se registrirali u Favbetu, morate kliknuti na odgovarajući gumb, a u prozor koji se pojavi unesite svoju adresu e-pošte i smislite lozinku. Nakon toga pojavit će se obrazac za registraciju u kojem trebate navesti:
• Puno ime.
• Spol.
• Datum rođenja.
•Broj telefona.
• Tajno pitanje i odgovor na njega.
Registracija u međunarodnoj kladionici Favbet moguća je tek nakon navršenih 18 godina.
Polog i podizanje novca
Novac možete uplatiti na Favbet koristeći:
• VISA, MasterCard, Maestro kartice.
• Prepaid PaySafeCard.
• Usluge plaćanja EcoPayz, Wallet One, BPAY, RunPay, Neteller, Netellergo, Skrill 1-Tap, Skrill, Advcash, MuchBetter, Yandex.Money, QIWI, Moneta.ru, Webpay, Boku, iDeal, Poli.
• Sustavi bankarskih transakcija Bradesco, Itau.
• Internetsko bankarstvo Alfa-Click, Promsvyazbank i Faktura.ru.
• Ruska pošta.
• Bankovni prijenos.
Sredstva se knjiže u roku od nekoliko minuta i bez provizije.
Dobitke možete podići u kladionici Favbet sa svog osobnog računa:
• Za VISA, MasterCard i Maestro kartice.
• Na račune platnih sustava EcoPayz, Neteller, Skrill, BPAY, RunPay, Advcash, MuchBetter, Yandex.Money, QIWI, Moneta.ru.
Novac se podiže najviše 24 sata i bez provizije. Iznimka je povlačenje na bankovne kartice, gdje se transakcija može izvršiti u roku od 3-5 dana ili najkasnije u roku od 24 sata, ali uz proviziju od 1,5%.
Linija i oklade u Favbetu
Linija u kladionici Favbet prilično je opsežna i uključuje više od 30 sportova. Istodobno, kladionica omogućuje klađenje ne samo na popularne događaje u nogometu, hokeju i košarci. Izazivači za stolni tenis, iranska Druga liga u nogometu, rezultati Grand Slam turnira, oklade na statistiku - sve je to i ne samo u Favbetovoj liniji.
Kladionica nudi nekoliko stotina različitih ishoda za vrhunske igre. Štoviše, što je bliži početni zvižduk, to je slika dublja. Primjerice, 10 dana prije utakmica Lige prvaka na raspolaganju je stotinjak tržišta. Par dana prije igre njihov će broj nekoliko puta rasti.
Prisutan je i e-sport u kladionici Favbet. Oklade se mogu polagati na dobitak, ukupni kvote, kvote u Starcraft, Dota 2, Counter Strike, HearthStone. Tu je i popis za klađenje na rezultate eSports turnira.
Oklade uživo
Redak tijekom sastanka nije tako širok kao u predmači, ali ovdje postoji 40-60 glavnih ishoda za popularne igre. Kladiti se uživo u Favbetu prilično je ugodno. To je zbog usluga uživo emitiranja videa i infografike, pedantne statistike, opcije "Ulog jednim klikom".
Izgledi
Izgledi za Favbet nisu visoki. U pravilu, kladionica na glavnim događanjima vrhunskih nogometnih utakmica na liniji za predizborne utakmice postavlja maržu u regiji od 3-5%. Primjerice, marža u utakmici engleske Premier lige između Manchester Uniteda i Tottenhama iznosi 4,8%.
Uživo, koeficijenti su nešto niži, a prosječna marža je u rasponu od 5-8%.
Favbet bonusi
Promocije i bonusi u kladionici Favbet su raznoliki i održavaju se redovito. Primjerice, ako se oklada ne igra, kladionica će nadoknaditi gubitak do 10 eura, 700 ruskih rubalja ili protuvrijednosti u drugim valutama. Za ljubitelje brzih oklada postoji promocija "Express of the Day" s povećanjem koeficijenta za 10%.
Aplikacije i mobilna verzija
Klađenje u Favbetu dostupno je ne samo na web mjestu. Kladionica je stvorila prikladne programe za pametne telefone i tablete na Androidu. Ovaj mobilni softver gotovo je dobar kao verzija za stolno računalo i omogućuje vam klađenje bilo gdje i u bilo koje vrijeme, nadopunjavanje računa, praćenje promjena koeficijenata, gledanje emitiranja igre na mreži i tako dalje.
Aplikaciju Favbet za Android možete preuzeti na web mjestu kladionice. Da biste to učinili, morate ga otvoriti s telefona i na vrhu će se automatski pojaviti pločica sa softverom za željeni operativni sustav.
Prije preuzimanja i instaliranja Favbeta na Android, trebali biste dopustiti preuzimanje iz izvora nezavisnih proizvođača u postavkama pametnog telefona.
Alternativa aplikaciji je mobilna verzija Favbeta. Vlasnicima iPhonea i onima koji ne žele preuzeti mobilni softver omogućuje da klade s telefona.
Be the first person to like this.