Categories
Categories
Naveed Reynolds
by on July 25, 2021
511 views

Termit "hyvät pisteet" ja "huonot pisteet" eivät välttämättä liity kouluarvosanoihisi. Luotonantajat käyttävät luottopisteitä luottokelpoisuutesi määrittämiseen. Sinun on tiedettävä kaikki tekijät, jotka vaikuttavat luottopisteisiisi, ennen kuin haet mitä tahansa lainaa. On yleisesti tiedossa, että hyvät luottopisteet ovat tärkeitä, mutta monet eivät ole tietoisia tekijöistä, jotka voivat vaikuttaa niihin.
Jotkin tekijät ovat ilmeisiä, toiset taas eivät. Tarkastelemme useita tekijöitä, jotka eivät ehkä ole niin ilmeisiä ja jotka voivat vahingoittaa luottopisteitäsi. Tutustu osoitteeseen https://edullinenlaina.com/40000e-laina saadaksesi lisätietoja.
1. Korkeat luotonkäyttösuhteet
Luotonkäyttöaste on maksamattomien saldojesi ja luottorajasi arvon välinen suhde. Luottopistemäärääsi vaikuttaa negatiivisesti, jos tämä suhde on korkea. Pidä luotonkäyttöraja 20-30 prosentin välillä, jotta luottopistemäärä pysyy hyvänä.
2. Lainojen liiallinen tiedusteleminen
Aina kun haet luottoa tai lainaa, pankit tai rahoituslaitokset tarkastelevat luottohistoriaasi. Kun kyselet lainaa useita kertoja, luottopistemääräsi voi kärsiä, koska lainanantajat arvioivat luottokelpoisuuttasi sen perusteella, kuinka epätoivoisesti haluat lainaa.

3. Maksaminen myöhässä
Luottopisteet ovat niin ratkaisevan tärkeitä, että sinulla ei ole varaa edes yhteen myöhästyneeseen EMI- tai luottokorttimaksuun. Maksuhistoria vaikuttaa voimakkaasti luottopisteisiin. Luottopistemääräsi laskee, jos jätät toistuvasti maksuja maksamatta.
4. Liian monta luottokorttia haetaan samaan aikaan.
Jos haet liian monta luottokorttia lyhyessä ajassa, luottopistemääräsi voi laskea dramaattisesti, sillä tämä vähentää luottohistoriaasi ja aiheuttaa sen, että luottotietoraportissasi on liikaa tiedusteluja.
5. Velkojen selvittäminen
Luottopisteitäsi voi vahingoittaa maksettu velka. Jos lainanantaja tai pankki selvittää tilisi, se tarkoittaa, että se selvittää sen pienemmällä summalla kuin mitä olit velkaa. Siksi se vaikuttaa kielteisesti luottopisteisiisi.
6. Luottotiedot ilman luottosekoitusta
Luottotilien yhdistelmällä tarkoitetaan niitä tilityyppejä, jotka on lueteltu luottotietoraportissasi. Luottopistemääräsi paranee todennäköisemmin, kun sinulla on luottotilien yhdistelmä. Luottotilien hallinta ja maksujen suorittaminen onnistuneesti osoittaa luotonantajille vastuullisuutesi.
7. Vanhan luottokortin sulkeminen
Vaikka se vaikuttaa vastuulliselta teolta, vanhojen luottokorttien sulkeminen voi itse asiassa vahingoittaa luottoluokitustasi. Voit pidentää luottohistoriaasi pitämällä vanhat luottokorttisi auki.

Contact us on:
Facebook: https://www.facebook.com/edullinenlainacom/
Website: https://www.edullinenlaina.com/40000e-laina/
Be the first person to like this.