Categories
Categories
Emilio Caraballo
by on August 8, 2021
66 views

billiga fotbollströjor


Ralph Hasenhuttl tycker att detKöpa Fotbollströjor, Matchtröjor Fotboll

minamino, utlånt från fotbollströjor 2022 besök på påsksöndagen


Southampton-chefen Ralph Hasenhuttl tycker att det är 'nonsens' för spelare som Japan framåt Takumi Minamino att flyga över hela världen för internationella matcher under en pandemi.

Minamino, utlånt från Liverpool, kommer att gå med flera andra europabaserade spelare för nästa veckas vänskapsmatch mot Sydkorea i Yokohama.

Saints kommer också att ha flera andra medlemmar i förlagslaget som går iväg efter lördagens FA Cup-kvartsfinal mot Bournemouth köpa fotbollströjor.

Anfallaren Che Adams har fått en första uppmaning av Skottland för deras VM-kval, med mittfältaren Stuart Armstrong igen en del av Steve Clarkes trupp.

Enligt gällande riktlinjer för koronavirus är ankomst från rödlista reseförbud föremål för 10 dagars hotellfängelse matchtröjor fotboll.

Men på grund av de speciella omständigheterna för elitidrottare har FIFA gett klubbarna resedispens för att hindra spelare som kan påverkas av reglerna att gå med sina länder nueva Camisetas Fútbol.

Hasenhuttl accepterar att det finns lite Southampton kan göra men vänta och hoppas att spelarna återvänder till tjänst från var de än har varit när Premier League-åtgärder återupptas igen vid Burnleys besök på påsksöndagen.


Post in: Lifestyle
Be the first person to like this.