Categories
Categories
Anton Joom
by on August 11, 2021
164 views

Marathonbet - poznata kladionica u Hrvatskoj, prihvaća oklade putem interneta i izravno na trkalištima. "Profilirano"na utrkama konja i psa.

Iz recenzija mnogo je prikladnije dobiti opće informacije o kladionici pri odabiru novog mjesta za igru. Registracija u kladionice u Hrvatskoj svakom uredu i proučavanje svih značajki sami zahtijevaju previše vremena i truda. U našem pregledu možete pogledati Marathonbet https://mobilno-kladenje.com/marathonbet kladioničarski ured.

Maratonbet Službena web stranica: Povijest

Osnovan 1997. godine, kladionice u Hrvatskoj Marathonbet brzo je postala najprepoznatljivija i najpopularnija kladionica u Hrvatskoj. Do 2006. godine, ured je već imao polovicu hrvatskog tržišta kladionica.

U 2011. godini tvrtka počinje aktivno raditi na internetu, postajući licencirani Curacao. U skoroj budućnosti, kladionica je dobila licencu od Komisije za kontrolu kockanja u Velikoj Britaniji i Alderneyove kockarske licence.

Dobivanje licence za kockanje Alderney je ogroman korak u razvoju Marathonbeta. Organizacije koje imaju tu licencu poštuju konkurente i imaju odgovarajući ugled.

Maratonbet registracija

Ako želite postati klijent kladioničara, svatko mora proći postupak registracije novog računa. Cijeli proces traje oko 2-3 minuta, nema sofisticiranih zahtjeva iz ureda. Za početak idite na Marathonbet stranice, a zatim u elektroničkom obliku morate unijeti standardni skup podataka:

 • ime, prezime;
 • adresa e-pošte;
 • lozinka i ponavljanje;
 • Adresa smještaja;
 • broj mobitela;
 • postavljanje vremenske zone i željene valute (dostupno oko 60 opcija) za upotrebu u novčaniku za igru;
 • ispitno pitanje i odgovor (služi kao mjera dodatne zaštite računa).

Maratonbet bonus

Za klijente, kladioničar pruža niz bonusa, među kojima treba istaknuti sljedeće:

Besplatni ulog-kada koristite bonus, određivanjem točnog ishoda na račun, igrač dobiva iznos dobitka bez obzira na veličinu oklade. Iznos besplatne oklade ovisi o ponudi kladioničara.

Bonus za dva pobjednika-proteže se na pojedinačne prognoze za utrke konja u Velikoj Britaniji i Irskoj. U diskvalifikaciji pobjednika i dodjeljivanju pobjede drugom, better će dobiti dobitak za okladu na diskvalificiranom sudioniku i službenom pobjedniku. Iznos izračunate oklade na uvjete bonusa ne prelazi € 2 .

Jamstvo najboljeg koeficijenta-s predviđanjima za utrke konja ili psa, oklada igrača izračunava se prema najvišem omjeru u slučaju da je za ishod bio niži u trenutku izvršenja oklade i promijenio se na veći način prije početka događaja.

Dvostruki dobitak na Lucky 15, 31, 63-kada se kladite na ovu vrstu utrke konja ili psa, kladioničar udvostručuje dobitak ako se pogodi samo jedan ishod.

Predujmovi - dostupni su igračima u prisutnosti još nedovršenih oklada. U slučaju kada saldo ne dopušta željenu prognozu, igraču se daje mogućnost korištenja unaprijed stope. Iznos predujma ovisi o potencijalnom dobitku nepročitanih predviđanja. Oklada se može zaključiti na život ili događaje sljedeća dva dana.

Detaljne informacije o pravilima o dodjeli bonusa možete dobiti izravno na web stranici kladioničara u odjeljku Pomoć.

Kladionica maraton: unos i povlačenje sredstava

Da biste izvršili depozit, implementirane su mnoge opcije, uključujući moguće nadopunjavanje bilance s najpopularnijim platnim sustavima:

 • Visa;
 • MasterCard;
 • QIWI;
 • Webmoney;
 • BitkoinCash.

Uvjeti nadopunjavanja kroz određene sustave mogu varirati minimalni iznos pologa.  Na primjer, za QIWI, minimalni depozit je 2 $ u ekvivalentu.

Za korisnike marathonbet.ru koji djeluje na području kladionice u Hrvatskoj, provedba transakcija s bilancom dostupna je putem Qiwi banke.

Upis sredstava na račun igre odvija se odmah, komisija se ionako ne naplaćuje.

Kada unovčavate račun, korisnicima su dostupne iste metode kao i za nadopunu. Na primjeru istog QIWI, povlačenje sredstava moguće je za iznos od 6$. Nema provizije. Obrada zahtjeva, ovisno o odabranoj metodi izlaza, traje od nekoliko minuta do pet dana.

Marathonbet kladionica: linije

Među disciplinama dostupnim za klađenje, postoji širok izbor od košarke do hokeja na travi. Po tradiciji, najšira linija ima nogomet.

Postoji TOTO-ova vlasnička torbica. Razvijen analitički odjel danonoćno predstavlja jedan od najviših koeficijenata na svjetskom tržištu.

Klađenje na live modu dostupni su igračima zajedno s emitiranjem događaja. Da biste se povezali s videostrimom, morate imati pozitivnu ravnotežu igre.

 

Post in: video game, Sports
Topics: money, game
Be the first person to like this.