Drag to reposition your photo
Friends
Captcha Challenge
Use the QR Code Reader app to scan QR code above
Type in the verification code above
Work and Study
Nëse jeni të interesuar të studioni jashtë vendit, atëherë agjencia e punës dhe studimit mund të jetë alternativa më e mirë. Ne jemi lidhur me institute studimi dhe universitete të huaja për t'ju lidh... View More
Work and Study
Keni ndonjë plan për t’u vendosur në Gjermani dhe për të filluar një jetë të re pa e njohur gjuha Gjermane? Mund ta bëni pak më të lehtë lëvizjen tuaj në Gjermani duke përdorur listën tonë të plotë të... View More
Work and Study
Studime jashtë vendit ku dëshironi të jeni. Puna dhe Studimi jep mund t'ju ofrojë një ofertë të mahnitshme për të punuar dhe studiuar në vende të ndryshme. Di më shumë duke u konsultuar me stafin tonë... View More
Work and Study
Po përpiqeni të ngjiteni në krye të grumbullit të eseve të pranimeve në universitete? Shikoni Programe Formimi të programeve të shkëmbimit të shkollave të mesme për të parë se çfarë ka atje. Dilni nga... View More
Work and Study
Punoni dhe udhëtoni me ne. Ne në agjencinë Work and Study ju ofrojmë mundësinë për të shijuar udhëtimin e vendeve të tjera me studime. Për të përmbushur ëndrrën tuaj vizitoni faqen tonë të internetit ... View More
Work and Study
Emigrimi në një vend tjetër është një vendim mjaft i vështirë. Pasi të vendosni për këtë vendim, do të dëshironi që procesi të jetë i qetë dhe i shpejtë. Sidoqoftë, aplikimet e imigrimit janë jashtëza... View More
Work and Study
Po kërkoni një agjenci emigracioni që ju ndihmon gjatë gjithë rrugës? Atëherë këtu është një opsion i madh për ju. Work and Study është agjencia e imigracionit që ka përvojë të pashembullt në ofrimin ... View More
Work and Study
Mundësi punësimi në një nga kompanitë më të mira në Shqipëri. Këtu ne punojmë dhe studiojmë agjenci që siguron punë në Shqipëri. Mësoni më shumë rreth nesh duke vizituar lidhjen. https://workandstudy.... View More
Work and Study
Studime jashtë vendit ku dëshironi të jeni. Puna dhe Studimi jep mund t'ju ofrojë një ofertë të mahnitshme për të punuar dhe studiuar në vende të ndryshme. Di më shumë duke u konsultuar me stafin tonë... View More
Work and Study
Puna dhe Studimi i përket Grupit të Tik Agency që nga viti 2017. theshtë kompania me gamë të gjerë shërbimesh të cilat mbulohen me përkushtim dhe profesionalizëm të plotë nga stafi i saj. Këto shërbim... View More
Load More